Теоретичні основи обліку і аудиту розрахунків з постачальниками - Левченко, Наталія Петрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Сформульовані основні теоретичні положення, розроблені практичні рекомендації та внесені обґрунтовані пропозиції з удосконалення організаційно-методичного забезпечення бухгалтерського обліку розрахунків з постачальниками, що сприяє упорядкуванню інформації, прозорості та достовірності даних розрахункових операцій за розрахунками з постачальниками. Одержані результати у вигляді рекомендацій і пропозицій можуть бути використані на підприємстві з метою вдосконалення системи обліково-аналітичного забезпечення розрахунків з постачальниками, що сприятиме покращенню фінансового стану підприємства в цілому.
Keywords: облік; постачальники; процес постачання; заборгованість; аудит розрахунків