Модернізація зарядних станцій електромобілів з урахуванням комунікаційних функцій та сучасних методів заряджання - Місюра, Олексій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи - вдосконалення зарядних станцій для електромобілів шляхом аналізу існуючих методів заряджання, технічних рішень та комунікаційних функцій, спрямованих на підвищення ефективності. Об’єкт дослідження - процес заряджання електромобілів у контексті використання сучасних зарядних станцій. Предмет дослідження - сучасні методи заряджання електромобілів, технічні характеристики зарядних станцій, комунікаційна функція PILOT, а також перспективи використання відкритих проєктів та стандартів для модернізації зарядної інфраструктури.
Keywords: ринок електромобілів; зарядні станції; електромобілі; електромагнітна сумісність; допоміжний зарядний пристрій; комунікаційні функції