Організаційно-методичні аспекти обліку виробничіх запасів на підприємстві - Ситнікова, Катерина Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Досліджені теоретичні засади обліку виробничих запасів на підприємстві, Проведено фінансово-економічний аналіз підприємства. Розкритий порядок складання первинних і зведених документів, які використовуються в обліку виробничих запасів підприємства. Розроблено шляхи вдосконалення організації обліку виробничих запасів на підприємстві.
Keywords: запаси; виробничі запаси; первинні документи; синтетичний облік; аналітичний облік; дохід; аудит