Проєкт капітального ремонту автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв км 124+000 – 127+200 з аналізом умов руху та розробкою заходів з їх покращення - Погребняк, Євген Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і обробку даних щодо характеристики ділянки автомобільної дороги та району її розташування, визначення параметрів ділянки автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв з км 124+000 до км 127+200, проведено аналіз умов руху на ділянці автомобільної дороги Н-14 з км 124+000 по 127+200, запроєктовано поздовжній профіль, розроблено заходи з організації дорожнього руху, проведено розрахунок підсилення та поширення конструкції дорожнього одягу, виконано проєктування подовження водопропускальної труби на ПК 1247+14, проведено розрахунок одночасних та поточних витрат.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; план траси; поздовжній профіль; система автоматизованого проектування