Інформаційна технологія вибору CRM системи для стартапу IT компанії - Бєлогуров, Сергій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз проблеми вибору CRM системи для стартапу; проаналізовані багатокритеріальні методи прийняття рішень; розроблено інформаційну технологію та метод вибору CRM системи для стартапу ІТ компанії; наведено приклад використання розробленого методу вибору CRM системи для стартапу ІТ компанії.
Keywords: альтернатива критерій метод аналізу ієрархій стартап CRM система TOPSIS