Сумiщений дисковий узгоджувальний пристрiй з подвiйним вторинним розiмкненим витком - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Трунова, Ірина Сергiївна; Аргун, Щасяна Валiковна; Шиндерук, Свiтлана Олександрiвна; Сабокар, Олег Сергiйович (My University, 2015)
Суміщений дисковий узгоджувальний пристрій з подвійним вторинним розімкненим витком, в якому індуктор виконано у вигляді вторинної обмотки узгоджувального пристрою, який відрізняється тим, що вторинна обмотка виконана у вигляді двох розімкнених дисків, що розташовані компланарно по відношенню до первинної обмотки та з'єднані між собою так, що сумарний струм протікає по торцевій поверхні зрізаного конуса індуктора-інструмента, який виконано суміщеним з зовнішнім диском вторинної обмотки.
Keywords: металознавство