Дослідження динаміки гальмування вантажних транспортних засобів категорії N3 з використанням функції ABS - Будник, Артем Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – гальмівна система транспортного засобу категорії N3 із системою активної безпеки та функцією ABS. Мета роботи – дослідження динаміки гальмування транспортного засобу категорії N3. Методи дослідження – аналітичні, емпіричні та теоретичні методи. У ході виконання кваліфікаційної роботи магістра було проведено дослідження динаміки гальмування вантажних транспортних засобів категорії N3 з використанням функції ABS.
Keywords: гальмування; активна безпека; схема керування системою гальмування; пневматичний привід; електроннопневматичні гальма; АБС