Підвищення ефективності діяльності підприємства - Галоєв, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності діяльності підприємства, а саме: - проаналізовані підходи до визначення понять «ефективність» та «ефективність діяльності»; - визначені шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства; - проведений аналіз доходів і прибутку підприємства. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо впровадження аутсорсингу на підприємстві, а також біла проведена техніко-економічна оцінка запропонованих рекомендацій.
Keywords: ефективність; ефективність діяльності; аутсорсінг; метод аналізу ієрархій; фінансовий стан