ПЕРШІ КРОКИ СТУДЕНТІВ У НАУКУ - Гнилицька, Алла Іванівна; Гнилицкая, Алла Ивановна; Hnylytskaya, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
На підставі аналізу участі студентів ХНАДУ в науковій роботі показано, що організаційний рівень наукових досліджень є високим. У студентів є можливість засвоювати сучасні методи наукових досліджень і презентувати результати роботи на наукових конференціях різного рівня.
ПЕРВЫЕ ШАГИ СТУДЕНТОВ В НАУКУ
STUDENTS’ FIRST STEPS IN SCIENCE
Keywords: наукові напрями; досягнення; самопідготовка; наукові роботи; вузівські олімпіади; научные направления; достижения; самоподготовка; научные работы; вузовские олимпиады; scientific trend; achievement; self-training; scientific works; competition; 378.1