Система оцінки ймовірності вибору продукту - Сотников, Андрій Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота розглядає одну з можливих ідей застосування великих даних та алгоритмів їх обробки, а саме можливість оцінки ймовірності вибору продукту за різними характеристиками на основі загальнодоступних даних про статистику окремих користувачів. Успішне вирішення такого завдання може бути використано, зокрема, в сфері комерції — знання про фактори, які оказують вплив на вибір користувачв, допомагають ефективніше організувати контекстні набори товарів та послуг, що в свою чергу веде в збільшення ефективності бізнесу в цілому.
Keywords: ОЦІНКА ЙМОВІРНОСТІ ВИБОРУ; АЛГОРИТМІИ МАШИННОГО НАВЧАННЯ; ORANGE