СПОСІБ РЕМОНТУ ТЕМПЕРАТУРНО-НЕРОЗРІЗНИХ ПРОЛЬОТНИХ БУДОВ МОСТОВИХ СПОРУД - Більченко, А. В.; Кіслов, О. Г.; Бильченко, А. В.; Кислов, А. Г.; Bilchenko, A.; Kislov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто питання відновлення працездатності валкових опорних частин температурно-нерозрізних прольотних будов мостових споруд.
СПОСОБ РЕМОНТА ТЕМПЕРАТУРНО-НЕРАЗРЕЗНЫХ ПРОЛЁТНЫХ СТРОЕНИЙ МОСТОВЫХ СООРУЖЕНИЙ
METHOD OF TEMPERATURE-CONTINUOUS BRIDGE SPAN STRUCTURES REPAIRING
Keywords: прольотні будови; валкові опорні частини; обетонування опорних частин; деформаційні шви; плити прольотних будов; пролётные строения; валковые опорные части; обетонирование опорных частей; деформационные швы; плиты пролётных строений; roller bearings; concreting bearings; expansion joints; slab spans; 624.072