Удосконалення системи доставки зерна в експортному напрямку із залученням експедиторської компанії ТОВ «ЛЕНДСТАР ЕЙДЖЕНТ ЮКРЕЙН» - Локтін, Дмитро Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі представлено методику вибору раціональної схеми доставки зерна у міжнародному сполученні за участю різних видів транспорту на основі встановлених закономірностей їх розподілення по основним торговим напрямкам. Представлено ґрунтовний аналіз ринку експорту зерна, вивчено особливості функціонування експедиторської компанії ТОВ «ЛЕНДСТАР ЕЙДЖЕНТ ЮКРЕЙН», обґрунтовано вибір раціональних транспортно-технологічних схем та запропонував методичний підхід до оптимізації системи доставки. Запропонована модель враховує ймовірнісні фактори роботи логістичної мережі та дозволяє підвищити надійність і економічність перевезень.
Keywords: витрати; ефективність; міжнародні перевезення; система доставки; транспортно-логістична схема