РЕАЛІЗАЦІЯ МЕТОДИКИ ПІДТРИМАННЯ АВТОМОБІЛЯ У ПРАЦЕЗДАТНОМУ СТАНІ ПІД ЧАС ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Плахотник, О.М. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Описано методику підтримання автомобіля у працездатному стані під час експлуатації. Запропоновано спосіб реалізації цієї методики, який полягає в інформуванні водія про можливі несправності систем автомобіля протягом періоду умовного завдання та призначення необхідних профілактичних робіт з підвищення їх надійності.
Keywords: система технічного обслуговування і ремонту автомобіля; прогнозування залишкового ресурсу; працездатність автомобіля; надійність; безвідмовність; параметр потоку відмов; 629.3.083.+629.33