Аналіз умов руху та розробка заходів з їх покращення на ділянці автомобільної дороги Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів на ділянці з км 14+000 до км 17+960 - Сидорчук, Ярослав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів на ділянці з км 14+000 до км 17+960. Предмет дослідження – умови руху на ділянці автомобільної дороги Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів на ділянці з км 14+000 до км 17+960. Мета роботи – розробити проект капітального ремонту автомобільної дороги та дослідити умови руху на ділянці автомобільної дороги. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів на ділянці з км 14+000 до км 17+960. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, оцінка впливу на навколишнє середовище, проектування поздовжнього та поперечних профілів земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та на ділянках розширення.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; дорожній одяг; план траси; коефіцієнт аварійності; безпека руху