Математичні методи обгрунтування рішень в автотехнічній експертизі дорожньо-транспортних пригод - Кашканов, А. А.; Kashkanov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Виконано аналіз математичних методів обґрунтування рішень, які традиційно застосовуються для розв’язування задач автотехнічної експертизи дорожньо-транспортних пригод, на основі якого визначено шляхи удосконалення існуючих та побудови нових методів підвищення точності розрахунків та категоричності експертних висновків.
Математические методы обоснования решений в автотехнической экспертизе дорожно-транспортных происшествий
Mathematical methods of decision making in autotechnical expertise of traffic accidents
Keywords: автомобіль; безпека руху; дорожньо-транспортна пригода; автотехнічна експертиза; математичні методи; обґрунтування рішень; автомобиль; безопасность движения; дорожно-транспортное происшествие; автотехническая экспертиза; математические методы; обоснование решений; automobile; traffic safety; traffic accident; autotechnical expertise; mathematical methods; decision making; 656.13.084