Технологія та організація ремонту і утримання автомобільних доріг місцевого значення Золочівського району Харківської області - Коцур, Владислав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт розробки – мережа автомобільних доріг місцевого значення Золочівського району Харківської області. Метою дипломного проекту є підвищення безпеки руху на мережі доріг засобами дорожньо-експлуатаційної служби. В дипломному проекті було досліджено мережу автомобільних доріг місцевого значення Золочівського району Харківської області, особлива увага приділена дорогам 0-211328 Золочів-Козача Лопань; 0-211336 Золочів-Уди-Одноробівка. В дипломному проекті розглянуті кліматичні умови місця положення мережі доріг Золочівського району. За результатами натурних обстежень та визначення основних транспортно-експлуатаційних показників доріг, аналізу транспортно-експлуатаційного стану доріг був зроблений висновок, що на мережі не існує ділянок, що відповідають вимогам нормативних документів. Було встановлено, що більша частина автомобільних доріг потребує ремонтних робіт. В дипломному проекті особлива увага приділена технології капітального ремонту дорожнього покриття, експлуатаційному утриманню.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги