Проєктування асфальтоукладача продуктивністю 200 т/г - Зінченко, Орина Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи - проєктування асфальтоукладача продуктивністю 200 т/г. Об’єкт роботи – асфальтоукладач продуктивністю 200 тон годину. Проведено огляд конструкцій вітчизняних та зарубіжних асфальтоукладачів. Визначені основні достоїнства, недоліки та напрямки розвитку асфальтоукладачів. На основі проведеної роботи запропонована нова конструкція асфальтоукладача. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних норм праці та заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: асфальтоукладач; бункер; конструкція; міцність; продуктивність; робочий орган