Дослідження впливу параметрів нежорсткого дорожнього одягу на його напружено-деформований стан - Гунько, Ірина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Дипломна робота охоплює докладні наукові дослідження щодо напружено-деформованого стану дорожніх одягів, обробку результатів польових обстежень за допомогою георадарів як в лабораторних, так й в польових умовах. В роботі виконано детальне чисельне моделювання напружено-деформованого стану дорожнього одягу, розроблено загальний алгоритм розрахунку дорожнього одягу за граничними станами.
Keywords: нежорсткий дорожній одяг; дефекти покриття; напружено-деформований стан; оцінка граничного стану; моделювання; неруйнівна діагностика