ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ПАЛИВНОЇ СИСТЕМИ ДИЗЕЛЯ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СУМІШЕВОГО БІОДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА - Бганцев, В. Н.; Бганцев, В. Н.; Bgantsev, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено найбільш важливі аспекти, пов’язані з надійністю функціонування елементів паливних систем дизелів при використанні сумішевого біодизельного палива.
ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ЭЛЕМЕНТОВ ТОПЛИВНОЙ СИСТЕМЫ ДИЗЕЛЯ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ СМЕСЕВОГО БИОДИЗЕЛЬНОГО ТОПЛИВА
FEATURES OF OPERATION OF THE ELEMENTS OF THE DIESEL FUEL SYSTEM WHEN USING MIXED BIODIESEL FUEL
Keywords: сумішеве біодизельне паливо; рослинні олії; паливна система дизеля; прецизійна пара; хімічна корозія; смесевое биодизельное топливо; растительные масла; топливная система дизеля; прецизионная пара; химическая коррозия; the blending biodiesel; vegetable oils; diesel fuel system; precision couple; chemical corrosion; 621.43:62-631.4