Комплексний метод неруйнівної діагностики дорожнього одягу - Батракова, А. Г.; Шелкова, І. С.; Дорожко, Є. В.; Урдзік, С. М.; Назаренко, І. В.; Batrakova, Angelika; Shelkova, Iryna; Dorozhko, Yevhen; Urdzik, Serhii; Nazarenko, Iryna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Досліджено ефективність комплексного методу неруйнівної діагностики дорож-нього одягу, що поєднує георадарне обстеження та лазерне 3D-сканування. Методи дозволили виявити приховані дефекти та визначити якість проведених ремонтних робіт на дослідній ділянці.
Method of non-destructive road pavement diagnostics
Keywords: георадар; георадарний комплекс ОДЯГ-1; неруйнівна діагностика; лазерне сканування; дорожній одяг; ground penetrating radar; ODYAG-1 radar complex; non-destructive diagnostics; laser scanning; road pavement; 625.7/.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.110.0.162