ІНТЕРАКТИВНИЙ МЕТОД НАВЧАННЯ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ У ВИЩОМУ ВІЙСЬКОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Табуненко, В. О.; Кужелович, В. І.; Табуненко, В. А.; Кужелович, В. И.; Tabunenko, V.; Kuzhelovich, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Обґрунтована необхідність впровадження в навчальний процес у вищих військових навчальних закладах інформаційно-комунікативних технологій і як способу реформування системи військової освіти в Україні, і як засобу підвищення якості професійної підготовки військових кадрів.
ИНТЕРАКТИВНЫЙ МЕТОД ОБУЧЕНИЯ КАК СПОСОБ ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА УЧЕБНОГО ПРОЦЕССА В ВЫСШЕМ ВОЕННОМ УЧЕБНОМ ЗАВЕДЕНИИ
INTERACTIVE METHOD OF EDUCATING AS A METHOD OF UPGRADING OF EDUCATIONAL PROCESS IS IN HIGHER MILITARY EDUCATIONAL ESTABLISHMENT
Keywords: інтерактивні методи навчання; реформування військової системи освіти; підготовка військових кадрів; професійна діяльність; интерактивные методы обучения; реформирование военной системы образования; подготовка военных кадров; профессиональная деятельность; interactive methods of studies; reformation of the military system of education; training of soldiery personnel’s; professional activity; 371.134.013