ОЦІНКА ВПЛИВУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОЗАПРАВНИХ СТАНЦІЙ НА НАВКОЛИШНЄ ПРИРОДНЕ СЕРЕДОВИЩЕ - Чугай, А. В.; Chuhay, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Втрати нафтопродуктів під час транспортування, зберігання та видачі споживачам виникають внаслідок різних причин і носять різний характер. До найбільш істотних втрат відносяться природні втрати, зумовлені випаровуванням нафтопродуктів в атмо-сферу. Це виражається у зменшенні паливних ресурсів і негативних екологічних наслідках.
ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ ЭКСПЛУАТАЦИИ АВТОЗАПРАВОЧНЫХ СТАНЦИЙ НА ОКРУЖАЮЩУЮ СРЕДУ
EVALUATION OF THE IMPACT OF PETROL STATIONS OPTRATION ON THE ENVIRONMENT
Keywords: нафтопродукти; автозаправні станції; паливні ресурси; навколишнє середовище; нефтепродукты; автозаправочные станции; топливные ресурсы; окружающая среда; oil products; petrol stations; fuel resources; environment; 621.863.2