ВИКОРИСТАННЯ НАВІГАЦІЙНОЇ СУПУТНИКОВОЇ СИСТЕМИ GPS ДЛЯ ВІДТВОРЕННЯ ТРАЄКТОРІЇ РУХУ ГОНОЧНОГО АВТОМОБІЛЯ - Туренко, А. М.; Ужва, А. В.; Лукашов, І. В.; Савченко, Є. Л.; Щербак, М. С.; Туренко, А. Н.; Ужва, А. В.; Лукашов, И. В.; Савченко, Е. Л.; Щербак, М. С.; Turenko, A.; Uzhva, A.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Представлено алгоритми, які встановлюють зв’язок між геодезичними і картографічними системами для відтворення з найменшими викривленнями траєкторії руху гоночного автомобіля за допомогою пристрою ГНСС GPS, наведено концепцію моделювання траєкторії руху одиночного гоночного автомобіля.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НАВИГАЦИОННОЙ СПУТНИКОВОЙ СИСТЕМЫ GPS ДЛЯ ВОСПРОИЗВЕДЕНИЯ ТРАЕКТОРИИ ДВИЖЕНИЯ ГОНОЧНОГО АВТОМОБИЛЯ
USE OF GPS NAVIGATION SATELLITE SYSTEM FOR TRAJECTORY PLAYBACK OF А RACING VEHICLE
Keywords: гоночний автомобіль; траса; траєкторія; гоночный автомобиль; трасса; траектория; race vehicle; track; trajectory; 629.371.21