Дослідження ефективності функціонування логістичної системи UAB «TENTERIS» - Коровко, Вадим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу існуючої системи замовлень партій товару визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами UAB «TENTERIS». Запропонована модель управління багатономенклатурними запасами з поставками від декількох джерел постачання при наявності обмеження. Впровадження запропонованої моделі дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; прибуток; авс-аналіз