ВИБІР МОДЕЛІ ДОРОЖНЬОЇ КОНСТРУКЦІЇ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗКУ ЗАДАЧ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ЗА НЕСТАЦІОНАРНОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Янютін, Євген Григорович; Богдан, Дмитро Іванович; Воропай, Олексій Валерійович; Поваляєв, Сергій Іванович; Янютин, Евгений Григорьевич; Богдан, Дмитрий Иванович; Воропай, Алексей Валерьевич; Поваляев, Сергей Иванович; Yaniutin, Y.; Bogdan, D.; Voropay, A.; Povalyaiev, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Проведено аналіз і обґрунтування вибору математичної моделі дорожньої конструції для розв’язку обернених нестаціонарних задач (ідентифікації). Критеріями вибору були простота моделі в математичному плані та достатня адекватність опису властивостей дорожньої конструкції при її нестаціонарному деформуванні.
ВЫБОР МОДЕЛИ ДОРОЖНОЙ КОНСТРУКЦИИ ДЛЯ РЕШЕНИЯ ЗАДАЧ ИДЕНТИФИКАЦИИ ПРИ НЕСТАЦИОНАРНОМ НАГРУЖЕНИИ
SELECTION OF ROAD CONSTRUCTION MODEL FOR SOLVING IDENTIFICATION PROBLEMS AT NON-STATIONARY LOADING
Keywords: дорожня конструкція; моделювання; пластина; основа; нестаціонарне деформування; ідентифікація; дорожная конструкция; моделирование; пластина; основание; нестационарное деформирование; идентификация; road construction; modelling; plate; foundation; non-stationary deforming; identification; 539.3