Дослідження факторів, що мають вплив на розвісовку ТЗ категорії L та M1G, як платформи для озброєння та військової техніки - Шаранов, Денис Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об'єктом дослідження виступають процеси прийняття рішення по вибору типажного ряду для базових шасі (платформ) для озброєння та військової техніки. Предметом дослідження є адаптація обраного методу багатокритеріальної оцінки факторів розвісовки до специфіки озброєння та військової техніки. Вдосконалено та розроблено методологічний апарат порівняльного аналізу технічного рівня та раціонального по множині показників вибору транспортних засобів, що дозволяє обгрунтувати типажний ряд основних базових шасі, який забезпечує необхідний рівень мобільності та бойової готовності.
Keywords: колісний транспортний засіб; порівняльний аналіз; прийняття рішення