Аналіз методів класифікаціїї вразливостей та загроз інформаційної системи - Румянцева, Ольга Володимирівна; Пшеничних, Сергій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У тезах розглядаються відомі методи класифікації вразливостей та загроз інформаційної системи, які можна використовувати для нейтралізації виявлених уразливостей за рахунок налаштування засобів захисту, резервування, розробки організаційних заходів. Також класифікація дозволяє чітко визначити, чому саме має протистояти система захисту інформації.
Keywords: інформаційні технології; інформаційна система; система захисту інформації; вразливість; загроза; 621.391: 004.056.5