Дослідження характеристик гальмівного управління легкових автомобілів - Тузані, Бадр (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проаналізовано оціночні показники і нормативні вимоги до процесу гальмування, проведено статичний аналіз вживаності конструкцій гальмівних механізмів.
Keywords: НОРМАТИВНІ ВИМОГИ; ГАЛЬМІВНІ ВЛАСТИВОСТІ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ДИСКОВЕ ГАЛЬМО; АВТОМОБІЛЬ