Удосконалення організації дорожнього руху в частині Салтівського району м. Харкова - Малишко, Нікіта Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – вулично-дорожня мережа частини Салтівського району м. Харкова відокремленій вулицею Академіка Павлова - проспектом Героїв Харкова - проспектом Ювілейний - проспектом Льва Ландау та транспортні потоки на ній.Мета – вдосконалення транспортної системи центральної частини Салтівського району, зменшення кількості ДТП та зменшення транспортних затримок. Метод дослідження – аналітичний. Отримані результати – запропоновано заходи з реконструкції дорожньої мережі, які мають зменшити затримки транспортних засобів та кількість ДТП. Ступень впровадження – результати досліджень доцільно використати в частині Салтівського району м. Харкова відокремленій вулицею Академіка Павлова - проспектом Героїв Харкова - проспектом Ювілейний - проспектом Льва Ландау.
Keywords: вулично-дорожня мережа; транспортний потік; світлофорне регулювання; ефективність дорожнього руху