Ефективність застосування різних способів боротьби з зимовою слизькістю на автомобільних дорогах державного значення - Шиндер, Аліна Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено розрахунок вартості розподілення протиожеледних матеріалів на основі даних Філії «Кіровоградська ДЕД» на автомобільній дорозі Н-23 у Кіровоградській області, та виконано порівняльний аналіз.
Keywords: зимове утримання; зимова слизькість; протиожеледні матеріали