Формування системи мотивації персоналу АТП - Олєйнікова, Вероніка Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі удосконалено методичні положення з побудови комплексної мотиваційної системи, що призначена для автотранспортних підприємств із збалансованою системою показників, причому створена мотиваційна система включає два елементи: зовнішню мотивацію, що здійснюється шляхом розробки мотиваційних карт, і внутрішню мотивацію, що здійснюється методом використання розрахункових матриць оптимізації управління персоналом. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що розроблена мотиваційна система може застосовуватися в автотранспортних підприємствах з впровадженою в них збалансованою системою показників як елементарний регулятор діяльності персоналу або у процесі використання мотивації, як інструменту керування системою по принципу «знизу вгору»
Keywords: мотивація; мотиваційна система; збалансована система показників; управління персоналом