Використання композиційних матеріалів при будівництві пішохідних мостів - Тєбєнєв, Георгій Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Основними задачами є: аналіз основних систем пішохідних мостів та сучасних конструкції пішохідних мостів з композиційних матеріалів, визначення основних переваг і недоліків застосування композиційних матеріалів, оцінка фізико-механічні характеристики композиційних матеріалів, визначення нормативних вимог до розрахунку пішохідних мостів, запропонувати конструкцію прогонової будови пішохідного мосту з використанням елементів з композиційного матеріалу. Основні розрахунки прогонових будов пішохідного мосту виконано за допомогою програмного комплексу ПК «ЛІРА».
Keywords: пішохідний міст; композиційні матеріали; прогонова будова; вузли з’єднання; навантаження