Удосконалення системи маршрутів доставки вантажів компанії Укрпошта - Олефір, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведений аналіз літературних та інтернет джерел з питань особливостей формування маршрутних систем для обслуговування поштових відправлень. Проаналізовано сучасний стан функціонування ринку поштових операторів, методи маршрутизації дрібних перевезень та підходи до визначення структури парку рухомого складу. В кваліфікаційній роботі представлено методику формування раціональної структури парку рухомого складу для доставки поштових відправлень. Проведено визначення техніко-експлуатаційних параметрів роботи транспортних засобів на маршрутах.
Keywords: вантаж; доставка; маршрут; паливо; парк рухомого складу; система маршрутів; техніко-експлуатаційні параметри