Система керування рухом автономного фронтального навантажувача - Гурко, Олександр Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Система керування рухом автономного фронтального навантажувача складається з блока датчиків для визначення просторово-часового положення та орієнтації фронтального навантажувача на робочому майданчику, блока датчиків для визначення параметрів руху фронтального навантажувача, блока формування траєкторії та блока відтворення траєкторії. Система додатково містить блок визначення стану робочого майданчика, вихід якого сполучений лінією зв'язку зі входом блока формування траєкторії.