Модель вибору мікроконтролера для модуля системи екологічного моніторингу - Філь, Н. Ю.; Коломієць, І. О.; Бардаков, В. Р.; Fil, Nataliia; Kolomiiets, Ivan; Bardakov, Valerii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розглянуто основні вимоги системи екологічного моніторингу. Для підвищення ефективності системи екологічного моніторингу необхідно приймати рішення на основі інформації, отриманої у режимі реального часу. Мікроконтролер передає показники в єдину систему, використовуючи технології Wi-Fi і Bluetooth. Розроблено модель вибору мікроконтролера для модуля системи екологічного моніторингу, застосування якої дасть змогу, зважаючи на єдині системні позиції, приймати рішення щодо створення модуля екологічного моніторингу в умовах багатокритеріальності та невизначеності вихідної інформації.
The model of choosing a microcontroller for the environmental monitoring system module
Keywords: екологічний моніторинг; мікроконтролер; критерії; вибір; функція корисності; environmental monitoring; microcontrol ler; criteria; selection; utility function; (004.02+004.3):504; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.105.0.16