Дослідження впливу якості палива на експлуатаційну надійність елементів системи керування двигуном легкового автомобіля - Бабай, Віктор Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проведено аналіз сучасних систем керування двигуном легкового автомобіля, а також аналіз засобів і методів їх діагностики. Досліджено вплив палив, різної якості, на експлуатаційну надійність елементів системи керування двигуном легкового автомобіля. Запропоновано метод і пристрій для визначення обсягу каналу паливоподачі, а також спосіб поліпшення характеристик каталітичного нейтралізатора після його роботи в екстремальних умовах. Розроблено ділянку діагностики зі спеціально підібраним до нього устаткування. Описано організаційні питання і зроблені необхідні розрахунки пов'язані з безпекою життєдіяльності й охорони праці.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; СИСТЕМА КЕРУВАННЯ; ЗАСОБИ; ДВИГУН; МЕТОДИ; ДІАГНОСТИКА; ДІЛЯНКА ДІАГНОСТИКИ; ПАЛИВО; СИСТЕМА УПОРСКУВАННЯ