Дресирування листової сталі для холодної штамповки - Ісмаїлов, Р. С.; Котова, Т. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Досліджено вплив дресирування на властивості гарячекатаних сталей 08кп, 08ЮА. Визначено, що з метою підвищення пластичності та отримання рівня властивостей металу згідно з ДСТУ 7808:2015 доцільно встановити раціональні режими дресирування листової сталі.
Skin-rolling of sheet steel for cold pressing
Keywords: дресирування; листова сталь; механічні властивості; гаряча прокатка; плас- тичність; холодна штамповка; 621.771.23.09