РОЗРАХУНКОВИЙ МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ОКТАНОВОГО ЧИСЛА БЕНЗОЕТАНОЛУ - Мараховський, В. П.; Мараховский, В. П.; Marakhovsky, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Запропоновано розрахунковий метод визначення октанового числа бензоетанолу з різним вмістом біоетанолу в бензинах різних марок.
РАСЧЕТНЫЙ МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОКТАНОВОГО ЧИСЛА БЕНЗОЭТАНОЛА
CALCULATION METHOD OF OCTANE NUMBER DETERMINATION OF GASOLINE ETHANOL MIXTURE
Keywords: бензоетанол; октанове число; бензин; біоетанол; бензоэтанол; октановое число; бензин; биоэтанол; gasoline ethanol mixture; octane number; gasoline; bioethanol; 621.43:62-631.4