ЗАСТОСУВАННЯ ВЕЙВЛЕТ-АНАЛІЗУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ВІБРОДІАГНОСТУВАННЯ ПІДШИПНИКОВИХ ВУЗЛІВ - Погребняк, А. В.; Михалків, С. В.; Євтушенко, А. В.; Погребняк, А. В.; Михалкив, С. В.; Евтушенко, А. В.; Pogrebnyak, A.; Mykhalkіv, S.; Evtushenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Коротко подано опис особливостей використання алгоритму безперервного вейвлет-перетворення. Розроблено модель технології вібродіагностування підшипників кочення.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ВЕЙВЛЕТ-АНАЛИЗА ДЛЯ ЦЕЛЕЙ ВИБРОДИАГНОСТИРОВАНИЯ ПОДШИПНИКОВЫХ УЗЛОВ
USE OF WAVELET-ANALYSIS FOR AIMS OF VIBRODIAGNOSTICATING OF BEARING KNOTS
Keywords: вейвлет-аналіз Морле; діагностичні ознаки; технологія діагностування; функціонально-логічна модель; підшипники кочення; вейвлет-анализ Морле; диагностические признаки; технология диагностирования; функционально-логическая модель; подшипники качения; wavelet analysis of Morle; diagnostic signs; technology of diagnosticating; functionally-logical model; woobling of bearing; 629.488.27:621.822.614:620.179