Удосконалення постачання матеріальних ресурсів для технічного обслуговування і ремонту автомобілів на ПАТ - Супрун, Микита Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – підвищення ефективності виробництва розробкою і впровадженням системи матеріального забезпечення, адаптованої до умов роботи підприємства. Об’єкт дослідження – процес забезпечення ресурсами процесу технічного обслуговування і ремонту автомобілів. Предмет дослідження – структурні та функціональні зв’язки структурних підрозділів підприємства в процесі забезпечення матеріальними ресурсами виробництва. В роботі здійснено детальний аналіз літературних джерел з проблеми забезпечення виробництва ТО і ремонту автомобілів ресурсами на підприємствах автомобільного транспорту.
Keywords: АВТОМОБІЛІ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; НОРМУВАННЯ; ЛОГІСТИКА; УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ; ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС.