Формування системи процесів управління якістю у технічних закладах вищої освіти - Опарій, Богдан Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Визначено основні поняття в галузі якості. Розроблено нормативні документи закладу вищої технічної освіти (ЗВТО), що конкретизують і розвивають положення документів системи якості. Створена робоча група з розробки та документування системи якості освітньої діяльності.
Keywords: документована процедура; заклад освіти; освітня діяльність; освітня система; процесний підхід; система управління якістю