Дослідження методів оцінювання інерційності вимірювальних каналів в просторово розподіленій інтелектуальній вимірювальній системі тиску - Боровіков, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто методи визначення сталих часу вимірювальних каналів у просторово-розподілених інтелектуальних системах вимірювання тиску. Розроблено вимоги до нормування метрологічних характеристик діагностичних стендів вимірювальних каналів.
Keywords: вимірювальний каналу тиску; датчик тиску; динамічні характеристики; метрологічні характеристики; перехідна характеристика