Застосування сучасних технологій при будівництві міського шляхопроводу через залізницю - Буаіша, Ашраф (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі представлений аналіз сучасних методів будівництва в міських умовах та прийняття основних технічних рішень будівництва шляхопроводу.
Keywords: міський шляхопровід; будівництво в умовах щільної забудови; будівництво шляхопроводу; прогонова будова; опора; армогрунтова стіна