Підвищення ефективності доставки запасних частин в контейнерах на маршрутах Німеччина – Україна - Душков, Назар Спартакович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «ОЛЛ ТРАК ПАРТС» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного та залізничного транспорту у міжнародному сполученні.
Keywords: доставка; ефективний варіант; запасні частини; математична модель; економічний ефект