Віртуальна машина динамічної символьної реалізації у середовищі програмування Java і Kotlin для підтримки логістичних систем - Покутная, Дар'я Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета: Розробка віртуальної машини динамічної символьної реалізації у середовищі програмування Java і Kotlin з метою підтримки функціонування логістичних систем. Об’єкт дослідження –Дослідження процесів проектування та розробки віртуальних машин динамічної символьної реалізації для забезпечення роботи логістичних систем. Предмет дослідження – Віртуальна машина динамічної символьної реалізації в середовищі програмування Java і Kotlin. Розроблено та реалізовано віртуальну машину для динамічного символьного виконання на мовах програмування Java та Kotlin на основі вже існуючого символьного движка та прототипу специфічної підсистеми виконання в UnitTestBot. Розроблена підсистема також інтегрована в інструмент UnitTestBot, що робить генерацію тестів надійнішою без зменшення покриття коду.
Keywords: SMT-вирішувачі; UnitTestBot; інтеграція UnitTestBot; мокирування об'єктів; Kotlin