АЛГОРИТМ РОБОТИ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ АВТОМАТИЗОВАНИМИ КОРОБКАМИ ПЕРЕДАЧ АВТОМОБІЛІВ - Смирнов, О. П.; Кальянов, Г. К.; Кубата, В. Г.; Smirnov, O.; Kalyanov, G.; Kubata, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Розглянуто розробку алгоритмів роботи системи керування автоматизованими коробками передач автотранспортних засобів і наведено результати щодо їх практичного використання на прикладі вантажного автомобіля КамАЗ.
АЛГОРИТМ РАБОТЫ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ АВТОМАТИЗИРОВАННЫМИ КОРОБКАМИ ПЕРЕДАЧ АВТОМОБИЛЕЙ
ALGORITHM OF WORK OF SYSTEM OF MANAGEMENT BY AUTOMATED GEAR-BOXES CARS
Keywords: автоматизована трансмісія; коробка передач; система керування; алгоритм роботи; механізм перемикання передач; електричний двигун; програмне забезпечення; контролер; автоматизированная трансмиссия; коробка передач; система управления; алгоритм работы; механизм переключения передач; электрический двигатель; программное обеспечение; контролер; automated transmission; gearbox; control system; algorithm; gear shift mechanism; electric motor; software; supervisor; 629.3+504