Узгоджувальний пристрій дискового типу для методів зовнішнього рихтування кузовних панелей автомобілів - Гнатов, А. В.; Трунова, І. С.; Трунова, И. С.; Hnatov, А.; Trunova, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
У роботі описується аналіз електромагнітних процесів у дисковому узгоджувальному пристрої для методів зовнішнього рихтування кузовних панелей автомобілів. За отриманими аналітичним виразами проведено чисельні оцінки основних характеристик розглянутого узгоджувального пристрою та побудовано графічні залежності. Розроблено та запропоновано схемне рішення з технічної реалізації дискового узгоджувального пристрою, як інструменту зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування.
Согласующие устройства дискового типа для методов внешней рихтовки кузовных панелей автомобилей
The matching devices of disk type for external straightening methods of car bodies
Keywords: зовнішнє рихтування; видалення вм'ятин; кузовний ремонт; узгоджувальний пристрій; кузовна панель; інструмент рихтування; внешняя рихтовка; удаление вмятин; кузовной ремонт; согласующее устройство; кузовная панель; инструмент рихтовки; external straightening; removing dents; body repair; matching device; car body panels; straightening tool; 621.318