РОЗПОДІЛ ТЯГОВОГО ТА ГАЛЬМІВНОГО ЗУСИЛЛЯ НА КОЛЕСАХ АВТОМОБІЛЯ В РІЗНИХ ЇЗДОВИХ ЦИКЛАХ - Тімков, О. М.; Іванов, О. С.; Тимков, А. Н.; Иванов, А. С.; Timkov, A.; Ivanov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розроблено методику розрахунку, за допомогою якої можна визначити розподіл тягового та гальмівного зусилля автомобіля в різних їздових циклах і використовувати цс при виборі характеристик вузлів гібридного автомобіля. В основі методики покладено диференціальне рівняння руху автомобіля на основі другого закону Ньютона.
РАСПРЕДЕЛЕНИЕ ТЯГОВОГО И ТОРМОЗНОГО УСИЛИЯ НА КОЛЕСАХ АВТОМОБИЛЯ В РАЗНЫХ ЕЗДОВЫХ ЦИКЛАХ
DISTRIBUTION OF TRACTION AND BRAKING FORCES ON VEHICLE'S UNDER DIFFERENT RIDING CYCLES
Keywords: їздовий цикл; тягове зусилля; гальмівне зусилля; ездовой цикл; тяговое усилие; тормозное усилие; driving cycle; traction; braking force; 629.114.3