Організація комплексу зовнішніх комунікацій підприємства - Абудая, Катрін Махмуд Мухаммед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота: 46 с., 8 рис., 4 табл., 33 джерела. «7Р», АВТОТРАНСПОРТЕ ПІДПРИЄМСТВО, АВТОТРАНСПОРТНІ ПОСЛУГИ,, ВНУТРІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ, ЗОВНІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ, КОМУНІКАЦІЯ, МАРКЕТИНГОВИЙ КОМПЛЕКС, РОЗПОДІЛ, ЦІНА. Об’єктом дослідження виступає процес організація комплексу зовнішніх комунікацій підприємства. Мета роботи – розробка шляхів удосконалення організації комплексу зовнішніх комунікацій підприємства в умовах сучасних реалій автотранспортного бізнесу України. Метод дослідження – порівняльно-економічний аналіз, методи статистичної обробки даних; фундаментальний аналіз фінансового середовища промислового підприємства; вибіркове спостереження; порівняння та групування; статистичні методи; маркетинговий метод. Інформаційною основою є офіційна інформація Держкомстату України, статистичні дані та фінансова звітність АТП 16363, матеріали мережі Інтернет, власні аналітичні розрахунки. У роботі розкрито поняття та значення комунікаційного процесу на підприємстві. Уточнені основні елементи та особливості організації комунікаційних процесів підприємств. Через розробку універсального механізму організації комплексу зовнішніх комунікацій, сформувано модель маркетинг-міксу як основу для удосконалення комплексу зовнішніх комунікацій автотранспортного підприємства АТП 16363. Реалізація наведених у кваліфікаційній роботі пропозицій та рекомендацій дозволить за допомогою розробленого механізму організації комплексу зовнішніх комунікацій сформувати модель маркетинг-міксу як основи удосконалення комплексу зовнішніх комунікацій автотранспортного підприємства АТП 16363.
Keywords: «7р»; автотранспорте підприємство; автотранспортні послуги; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище; комунікація; маркетинговий комплекс; розподіл; ціна