Проект станції технічного обслуговування з розробкою поста діагностики електронних блоків управління - Кузьмін, Владислав Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було розроблено проект станції технічного обслуговування з розробкою поста діагностики електронних блоків управління, проаналізовано функції електронних систем автомобіля та методи їх діагностування, виконано технологічний розрахунок потужності ремонтно-діагностичного комплексу, розраховано та сплановано виробничі, допоміжні та складські площі, розглянуто сучасне технологічне обладнання.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ДІАГНОСТИКА; ЕЛЕКТРОНІКА; КОНТРОЛЕР; БЛОК КЕРУВАННЯ; ТЕХНОЛОГІЯ